Wij leggen uw platte daken

Niet alleen uw hellende daken, ook uw platte daken in de buurt van Aarschot mag u gerust aan ons toevertrouwen wanneer een dakrenovatie nodig is. Wij behandelen deze daken met veel zorg zodat u kan genieten van een lekvrij dak na de werken.

EPDM en roofing

Wij leggen zowel roofing als EPDM, afhankelijk van uw keuze. De laatste tijd wordt er echter minder roofing geplaatst waardoor wij ons nog meer toespitsen op de perfecte aanleg van uw EPDM-dak. Naast deze twee materialen werken wij eveneens met Rhepanol. Afhankelijk van uw wens, budget en toestand van uw dak brengen wij de ideale toepassing voor uw dak aan.

Bij het vernieuwen van uw platte daken in Aarschot en omstreken kan u eveneens rekenen op onze timmerwerken voor een nieuwe dakconstructie en voor het aanbrengen van de correcte isolatie.

Koepels en lichtstraten

Haal voldoende daglicht in huis door koepels of lichtstraten in uw plat dak te voorzien. Wij plaatsen alle vormen van koepels. Wij houden hier rekening mee bij het timmeren van de dakconstructie en wij regelen de plaatsing. De koepels worden nauwkeurig afgewerkt om lekken geen enkele kans te geven. Ook uitlaten van verwarmings- of afzuigsystemen voorzien wij mee bij de aanleg van het dak.   

Contacteer ons meteen wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare dakwerker.