Een leien dak, wij zijn uw specialist

Uw woning krijgt een natuurlijk en heel authentiek uitzicht door voor een leien dak te kiezen. In de ruime regio rond Aarschot zijn wij uw gespecialiseerde aannemer om deze dakwerken uit te voeren. Wij vervangen uw pannen door leien of leggen nieuwe leien in de plaats van de oude.

Natuur- of kunstleien

Door leien te gebruiken, kiest u voor een heel duurzame toepassing. Dit materiaal heeft een vrij lange levensduur. U heeft ook de keuze uit verschillende kleuren wanneer u leien op uw dak laat leggen. Bij ons vindt u ongetwijfeld de ideale leien die bij uw huis passen.

Onze dakwerkers leggen zowel natuur- als kunstleien. Voor de natuurleien hebben wij veel ervaring en vooral specialisten in huis. Het gaat om een natuurproduct dat op de juiste manier moet aangebracht worden op het dak. Wij beschikken over de nodige feeling waardoor u later geen problemen krijgt met barsten of gescheurde leien.

Uiteraard leggen wij op uw woning in de omgeving van Aarschot uw leien dak met kunstleien. U mag hierbij eveneens vertrouwen op onze professionele medewerkers.

Naast het leggen van de leien voeren wij net als bij de renovatie van een pannendak ook bijkomende werken uit zoals het vervangen van het daktimmer en het plaatsen van isolatie.

Bel ons vandaag nog voor een afspraak. Wij komen meteen bij u langs om alle praktische zaken te bespreken.