Een duurzame dakrenovatie

Wanneer uw pannendak zijn beste tijd heeft gehad en herstelwerken niet meer helpen, moet u zeker aan een dakrenovatie denken. In de buurt van Aarschot zijn wij hiervoor uw geschikte aannemer. Wij vernieuwen uw dak zodat u weer voor vele jaren gerust bent.

Een volledige service voor uw dak

Een betrouwbare dakbedekking is heel belangrijk voor de rest van uw woning. Daarom geven wij lekken geen enkele kans. Wij bieden u een nieuw pannendak aan van hoogstaande kwaliteit. Zowel voor de pannen, de isolatie als de afwerking van de dakgoten gaan wij aan de slag met kwaliteitsvolle materialen.

Wij kunnen enkel uw pannen vervangen en de dakisolatie aanbrengen maar wij regelen eveneens de totaalrenovatie. Dit betekent datwij na de afbraak van uw oud dak ook het daktimmer helemaal vernieuwen. Onze ervaren dakwerkers voorzien een stevig nieuwe houten dakconstructie van het hellend of plat dak.

Daarna gaan wij verder met de dakrenovatie van uw woning.

Vertrouw op ons voor het:

  • leggen van de pannen of de leien
  • plaatsen van dakramen en dakkapellen
  • aanbrengen van de dakisolatie
  • bevestigen van de dakgoten
  • uitvoeren van zinkwerken

Met onze service beschikt u op korte termijn over een volledig nieuw dak voor een droge toekomst, in en rond Aarschot. Maak hiervoor vandaag nog een afspraak met ons.