Dakramen plaatsen

Het zijn niet alleen de grote of totaalprojecten die wij met zorg voor u uitvoeren. Ook kleine dakwerken of snelle herstellingen in de omgeving van Aarschot werken wij professioneel af. Wij zijn niet te beroerd om enkel dakramen te steken of herstellingen aan te pakken.

Alle vormen van dakramen

Momenteel zijn er reeds vele mogelijkheden om ramen te voorzien in hellende daken. Wij plaatsen alle soorten en vormen bij de vernieuwing van uw dak. Maar ook wanneer u een dakraam in uw bestaand dak wil laten zetten, zijn wij voor u in de weer.

Voor het plaatsen van dakramen in Aarschot en omstreken werken wij met de gekende systemen van Velux voor een prachtig resultaat. Maar wij zijn steeds op zoek naar vernieuwing om u als klant tot in de puntjes te blijven bedienen. Daarom werken wij sinds kort ook met de systemen van het Ierse merk Keylite. Dit merk staat voor innovatie in combinatie met een verfijnde afwerking.

Herstellingen

Contacteer ons ook meteen wanneer u problemen hebt met uw dak. Wij komen zo snel mogelijk naar u om lekken of scheuren in de platte daken te repareren. Ook andere kleine dakwerken nemen wij graag op ons. Een dakgoot vervangen of een nieuwe koepel plaatsen, het wordt allemaal deskundig door ons uitgevoerd.

Regel vandaag nog uw afspraak met ons voor een flexibele en klantvriendelijke service.