Dakisolatie leggen wij voor u

Hou uw energiekosten beter onder controle door de juiste dakisolatie te laten plaatsen. In de omgeving van Aarschot zijn wij uw ideale aannemer om dit werk uit te voeren. Eén van onze troeven is dat wij heel sterk staan in het aanleggen van sarkingdaken.

Isoleren langs de buitenzijde

Laat u door ons overtuigen om bij een dakrenovatie voor een sarkingdak te kiezen. Bij een dergelijk systeem wordt de isolatie aan de buitenzijde van het daktimmer geplaatst, dus rechtstreeks onder de pannen. Het voordeel is dat de isolatie in één stuk kan geplaatst worden zonder onderbrekingen. Dit maakt dat uw dak nog beter geïsoleerd is.

Voor het plaatsen van sarkingdaken werken wij samen met Isotec. De kwaliteit van de isolatiematerialen en -panelen van dit merk staan heel hoog aangeschreven. In onze hele regio staan wij bekend voor het plaatsen van dergelijke daken. Uw energiefactuur zal er goed bij varen.

Meerdere opties

Voor een dakisolatie in Aarschot bieden wij u nog meerdere mogelijkheden. Uiteraard voeren wij eveneens uw isolatiewerken uit wanneer u voor een toepassing langs de binnenzijde van uw dak kiest. Ook bij deze werken steunen wij op materialen van duurzame kwaliteit. Hiervoor werken wij met materialen van Isover of Recticel.

Laat ons zeker eens langskomen om uw opties voor een goede isolatie te bespreken.